Tribuna Stadion
Pasarele industriale

Despre noi...

RSF Industrie este o companie privata cu capital francez, care se afla pe piata constructiilor metalice din 2005. Compania se remarca in special prin calitatea lucrarilor efectuate, cat si prin flexibilitatea si rapiditatea de executare a acestora, si are ca obiect de activitate proiectarea si productia structurilor metalice.
Societatea este constituita dintr-un birou administrativ, birou de desen si o hala de productie, avand capacitate de executie intre 500-700 tone/an cu o cifra de afaceri de peste 1 million de euro.

Pana in prezent ne-am bucurat de o evolutie ascendenta pe piata din Franta, iar in acest an ne-am propus sa evoluam si pe piata din Romania de la o companie locala la una din primele 10 companii de profil din tara. Obiectivul nostru este de a construi relatii puternice si reciproc avantajoase cu clientii nostri, urmand o abordare flexibila si profesionala, asigurand deplina satisfactie a acestora, prin intermediul echipei noastre, formata din oameni capabili, cu abilitati tehnice si motivati pentru respectarea termenelor limita. Personalul departamentului tehnic cu o inalta calificare si experienta, este interesat in mod constant de noi tehnologii de lucru si de solutii tehnice viabile pentru a putea raspunde fiecarei provocari.

Spiritul inovator, dorinta de perfectionare si cresterea productivitatii, stau la baza investitiilor continue care se fac in utilaje performante, cursuri de calificare, si aplicatii software, astfel incat sa mentinem un standard ridicat pe piata constructiilor metalice.

Suntem onorati sa va raspundem la toate intrebarile si suntem convinsi ca vom avea o colaborare fructuoasa.

Certificari
Certificare Bureau Veritas
Scrisoare de recomandare
SC BERG BANAT SRL
SC COMTRATUR SRL
SC METAL DEP SRL